dinsdag 9 juni 2009

Genieten in een hotel in Bergen aan Zee


Net terug van een paar dagen in een hotel in Bergen, heb er echt van genoten, eens samen met mijn vrouw zonder kinderen, hoe lang was dat al niet geleden? Ik vind het heerlijk toeven in Bergen aan Zee, ik was er nog nooit geweest en naar het schijnt heeft elk jaargetijde zo zijn bekoring, kun je er het hele jaar door in een van de vele uitstekende hotels in Bergen lekker
"onthaasten" zoals dat heet (gewoon uitrusten en op je effen komen zeiden de mensen vroeger), weer voldoende energie opdoen om er weer een tijdje tegenaan te kunnen.

Een paar dagen ertussenuit in een hotel in Bergen aan Zee... Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk ging vinden. Vooral het omringende "Noordhollands Duinreservaat" vond ik super en bijzonder mooi. Ook de vier uur durende strandwandeling gevolgd door een fietstocht in de duinen en de bossen: dit was genieten echt vollenbak genieten, met volle teugen!

Vanuit ons hotel Bergen aan Zee hadden we een goed zicht op het schilderachtige Bergen-Binnen met zijn vele winkeltjes, restaurants en terrassen, waar we dan ook geregeld eens gepasseerd zijn tijdens ons verblijf. Er is een goede keuze aan hotels Bergen dus de volgende keer weten we opnieuw waarheen getrokken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten